Bright

Kitchen

Even voorstellen..

Wij zijn Bright Kitchen:


Een food-tech scale-up met grote ambities in de bezorgmarkt en
duurzaamheid.
🌍


Wij ontwikkelen succesvolle plantaardige bezorg concepten zoals
Vegan Burger Brothers 🍔 en Doner Dudes (vegan doner) 🥙


Onze missie? Heel Nederland in een rap tempo kennis laten maken
met heerlijk plantaardig eten.


Tegelijkertijd lossen we aan de achterkant grote uitdagingen op

voor food-ondernemers in de eiwit transitie. 🌱


Door onze bewezen concepten alleen virtueel uit te rollen, kunnen
we risico wegnemen, snel groeien en data gedreven sturen .


Kortom wij maken van food delivery een data case.. 📈


en tegelijkertijd een franchise for good. 💪🌍



Ons team is klein , tech savy en hyper efficient.


We hebben ervaren growth hackers, sales fanaten, script kiddies en
operation wizzards.


Maar wellicht missen we jou nog!?


Dus wil je plantaardig eten toegankelijker en

makkelijker maken in Nederland?


Join ons team, en wie weet wordt je

wel onze nieuwe vaste kracht!


Op dit moment hebben we één full-time rol open;





We zoeken een ‘people-person’ met commerciële flair en een rijbewijs!


Een sociale alleskunner die horecaondernemers laat groeien én
inspireert



Lees verder...


Over Bright Kitchen: Bright Kitchen is de organisatie achter succesvolle virtual food
franchises zoals Vegan Burger Brothers en Doner Dudes (vegan kebab). Beide 100%
plantaardige menu’s die enkel online te bestellen zijn en bezorgd worden door lokale
bezorgrestaurants. Met een uitstekende klantenservice en hoogwaardige producten zijn we
inmiddels actief met 70+ bezorgpunten in Nederland. Onze missie? Heerlijk vegan comfort-
food toegankelijk maken voor iedereen. Daarnaast bieden wij bezorgrestaurants een
succesvol concept om hun winst te verhogen.


Ons team: Bij Bright Kitchen werk je in een klein team van 8 professionals waar innovatie
en duurzaamheid centraal staan. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar en onze collega’s wonen
in de regio Amsterdam met veel ervaring in Horeca, Tech en Sales. Wij houden van reizen,
koken, festivals en doen geregeld team-outings en borrels. We geloven dat we met een klein
team grote problemen kunnen oplossen, o.a. met (Ai)technologie maar ook door veel kleine
experimenten te draaien én te leren van wat niet werkt.


De rol: Als Brand Ambassador Buitendienst weet je onze concepten enthousiast over te
brengen aan verschillende restaurant ondernemers. Het gros van de week ben je daarom
op pad en bezoek je restaurant partners door heel Nederland. Daarnaast werk je
tenminste één dag in de week samen met het management team op een prachtige werkplek
op de grachten in Amsterdam. Dit zou zomaar een doorsnee week kunnen zijn voor jou:


Restaurant visits: Op Maandag en Dinsdag ochtend ga je op de koffie (of thee?) bij huidige
partners om even in te checken en de samenwerking te bespreken. Je plant je week efficiënt
door verschillende afspraken te combineren op één dag. De inzichten die je opdoet, deel je
wekelijks met het managementteam, zodat we samen blijven groeien.


Live Days: In de middag bezoek je nieuwe partners die door Sales en Support zijn
aangesloten. Op de live dag zorg jij ervoor dat de laatste puntjes op de “i” worden gezet. Je
test de techniek, proeft heerlijk eten, geeft een training en zorgt voor een vliegende start
met een grote glimlach.


Acquisitie: Op woensdag en donderdag bezoek je nieuwe restaurants om hen te overtuigen
zich aan te sluiten bij Bright Kitchen. De afspraken zijn reeds door Sales gemaakt maar jij
bent het gezicht op locatie. Met jouw charme geef je inspirerende demo’s en beoordeel je de
ondernemer en zijn operatie. Wie denk jij dat het beste bij onze concepten past?


Kortom, jij bent hét gezicht van Bright Kitchen in het land en speelt een sleutelrol in het
laten groeien van ons ondernemers netwerk én ons gezamenlijke succes.


Op vrijdag werk je samen met de rest van het team in hartje Amsterdam bij TNW City
(Coworking space en innovatie hub), waar je, nadat je 4 dagen per week onderweg bent
geweest in een warm bad thuis komt: samen genieten we van een overheerlijke lunch en
sluiten we samen de week af.


Wat wij bieden: We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om te slagen én te
genieten van je werk. Naast standaard uitrusting zoals een laptop en toegang tot een
bedrijfsauto of kilometervergoeding (bij gebruik van je eigen auto), ontvang jij:

  • Salaris van €35.000 - €40.000 per jaar.
  • Inspirerende werkplek bij TNW aan de grachten van Amsterdam
  • 20 vakantiedagen per jaar + alle publieke vakantiedagen
  • Een klein en ambitieus team dat altijd klaar staat om te sparren of successen te vieren.


Wie ben jij? We zoeken een energieke en sociale collega met een commerciële instelling. Jij
herkent jezelf in het volgende:

  • Aantoonbare ervaring in een commerciële rol
  • Je krijgt energie van socializen en praten met ondernemers
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en bent communicatief sterk.
  • Je kunt snel levelen met horeca ondernemers met verschillende culturele
    achtergronden
  • Je staat stevig in je schoenen en kan de ondernemers ook uitdagen anders te denken
  • Je hebt een goed gevoel voor humor en voelt aan wanneer je een grapje kan maken
  • Je hebt een rijbewijs en vindt het heerlijk om op pad te zijn door heel Nederland.
  • Je hebt een vlotte babbel en weet mensen te overtuigen.
  • Je bent leergierig en niet bang om nieuwe dingen te proberen.
  • horeca ervaring is een pré, maar zeker geen must.


Interesse? Zie jij jezelf al als onze Brand Ambassador? Stuur dan je sollicitatie of vragen
naar Harry@BrightKitchen.nl ook als je vragen hebt! Neem gerust contact op. We kijken uit
naar jouw reactie! De deadline voor solliciteren is 16 februari.


Interesse?


Stuur dan je sollicitatie of vragen naar
Harry@BrightKitchen.nl of neem contact op
via Whatsapp hieronder.


De deadline voor solliciteren is 16 februari.


Meet our Burger Brothers and Sisters

Bright

Kitchen

Rens Bekkers

Bright

Kitchen

Co-Founder

.................................................................


Co-founder of Bright Kitchen and established business mentor, Rens offers superb overall leadership in the evolution of Bright Kitchen. Before its launch Rens and fellow co-founder Paul experimented with different food concepts and finally introduced the unique Vegan Burger menu that has become a tremendous success; it is now the most ordered vegetarian dish on Deliveroo in the Netherlands. His interests include particle physics, astronomy, nature and travel. He’s confident that our brand portfolio will continue to expand in the Netherlands and other countries in Europe, because it offers a fantastic and delicious plant based alternative that reduces our global carbon footprint.

Paul van Wijngaarden

Bright

Kitchen

Co-Founder

.................................................................


Co-founder of Bright Kitchen and established business mentor: Dutch | Workplace | Real Estate | Strategy | Planning | UBER | Facility Management | MSc and BBA Graduate | (International) Business Strategy | Real Estate & Facility Management | New Ways of Working Enthousiast | Former Workplace Consultant | Travelled the World | Technology & Gadgetfan | Boardsports | Cooking | Bread

Harry Allen

Bright

Kitchen

Head of Operations


.................................................................


When it comes to execution, no one does it better than Harry—Bright Kitchen’s Head of Operations.

Since joining in 2019 as Kitchen Manager of our first Amsterdam location, Harry has played a pivotal role in scaling Bright Kitchen across the Netherlands. Today, he oversees all franchise locations, ensuring smooth operations at every step.Harry leads a team responsible for the onboarding and account management of all franchisees, making sure they are fully trained and that all systems are up and running before their live date. Beyond launch, he continues to optimise each location’s performance, using data-driven insights to keep every store on the path to success.

Barney

Bright

Kitchen

Head of Sales

.................................................................


A real gentleman, Barney as we like to call him is our Business Development Manager at Bright Kitchen. He’s always on the lookout for innovative hospitality businesses and smart entrepreneurs that want to get more out of their delivery business or kitchen real estate. He's very analytical and action oriented advising mentioned groups on everything there is to know on becoming successful in the delivery market. Barney believes Bright Kitchen is strongly set up to thrive in the food tech market as one of the leading innovators of high performing food delivery brands in Europe and has the data and team to actually prove it. In his spare time he enjoys playing tennis, bouldering, DJing, managing events and running a music label

Remona

Bright

Kitchen

Operations Manager

.................................................................


When it comes to efficiency and precision, Remona sets the standard as the Operations Manager at Bright Kitchen. Since joining in 2024, Remona has been the driving force behind the smooth execution of daily operations, ensuring all processes run seamlessly across our locations. With a sharp eye for detail and a solution-oriented mindset, Remona oversees logistics, streamlines workflows, and optimizes team performance to maximize efficiency. Beyond work, Remona is a passionate singer, a dedicated gym-goer, and loves spending quality time with friends and family

Axel

Bright

Kitchen

Business Development

.................................................................


Axel is our savvy business adviser and business developer, with many years of experience in business operations he knows exactly what it takes to gauge a business opportunity and which restaurants are a good fit with our VIRTUAL BRANDS. Together with Barney he is the driving force behind our Franchise Partner Recruitment processes.

Turtle

Bright

Kitchen

Kitchen Manager & Food Concept Developer

.................................................................


Hailing from Louisiana, USA, and now residing in the Netherlands, Taylor “Turtle” Blanche serves the Vegan Burger Brothers team as Concept Development and Location Manager. Coming from a family of gastronomes, Turtle has culinary expertise in his DNA. He has over a decade of experience in professional kitchens which includes owning and operating a restaurant for six years. Turtle joined the Vegan Burger Brothers team in March of 2021 and has been instrumental in enhancing the quality and experience of our clients by crafting and certifying our main product: good food. In his spare time, Turtle enjoys playing the bass guitar, and listening to and producing music. He believes Vegan Burger Brothers is an amazing franchise tapping into a growing market of conscious eaters.

BK One B.V.

Laurierstraat 163h

1016 PL, Amsterdam

Virtual Brands, Real Profits.

Franchise@BrightKitchen.nl